MORE

Noul event GTA V Online promite propietati mai ieftine si racing points duble

GTA V Online este de departe un succes pentru Rockstar, componenta multiplayer fiind atent gestionata de catre studio. Am primit in trecut update, dupa update, dar se pare ca ultimul eveniment planuit de Rockstar, intitulat Sabre Week, pare sa aduca ceva bonusuri. Cel putin pana pe data de 21 aprilie, cand evenimentul se incheie.

Evenimentul incepe pe data de 15 aprilie si a debutat cu Declasse Sabre Turbo Custom. Un muscle car pur sange, care la drept vorbind nu arata deloc rau. Bine, daca doresti aceasta masina, ai face bine sa o cumperi de la Benny’s Original Motor Works, fiind singurul loc de unde se poate achiztiona. Si daca ai o tulumba noua cu radiatoare si spoilere, de ce sa nu primesti si dublu de puncte in timpul curselor… nu? Este un eveniment special pana la urma.

Din ceea ce am observat pana acum, noua masina nu este chiar atat de ieftina, asa ca daca ai nimerit intr-un hack lobby sau ti-ai agonisit dolari virtuali, acum este un moment bun sa ii cheltuiesti. Pentru ca proprietatile si masinile au un discount de 20%, care nu este de ici de colo, nu vei gasi un moment mai bun sa obtii valoarea cea mai buna pentru investitia ta virtuala.

O alta veste buna, vine pentru cei care detin propietati deja, avand service-ul gratuit, cateva tatuaje aditionale, frizuri, cateva incaltari, tricouri si pantaloni din serie Lowriders vor avea un discount de 50%. In cuvinte mai simple, avem un motiv sa ne jucam pana pe 21 aprilie.

[Rockstar]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button