GAMING

Noul Doom debuteaza id Tech 6 engine

Noul Doom nu este chiar atat de departe, iar id Software alimenteaza si mai mult entuziasmul fanilor seriei cu un anunt interesant si mai ales care vine cu un clip, mesajul fiind extrem de clar: Noul Doom debuteaza id Tech 6 engine!

Sarind peste anunturi fara sens precum „60 de cadre pe secunda este ceva foarte important pentru noi”, de parca acele 30 de cadre „cinematice” nu ne-au facut deja zile fripte, CTO-ul id Software Robert Duffy, a tinut sa mentioneze si faptul ca jocul va rula in 60 de cadre pe secunda intr-o rezolutie 1080p.

Acum de la a spune pana la a face este drum lung, mai ales ca id Software nu sunt chiar usa de biserica cand vine vorba de promisiuni neinplinite, RAGE fiind jocul care teoretic dorea sa fie un etalon pentru studio atat pe console, cat si pe PC, dovedindu-se a fi un fiasco de proportii cu texturi spalacite, umbre statice si lista continua. Bine, discutam de lansarea jocului aici!

Daca noul Doom reuseste sa schimbe aceste preconceptii despre companie ramane de vazut, mai ales ca de promisiuni din lumea jocurilor este satul si cel mai linistit gamer, multi dintre noi stiind un singur lucru: „Daca trailerul ne promite ceva, are un citat de genul IGN 10/10 si are precomanda exclusiva la Gamestop, atunci clar ceva este putred in Danemarca”. 

Pe de alta parte, id Tech 6 promite ceva elemente noi, precum un engine cu capabilitati noi de randare, conform lui Robert Duffy, id Tech 6 putand sa randeze in timp real mai multe elemente odata. Stiti voi, cum fac majoritatea motoarelor, doar ca in cazul asta este promis ceva mai avansat.

[Bethesda Softworks]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close