PC&Consoles

Noul Cow Level din Diablo 3 este un omagiu adus lui Kevin Griffith

Noua zona de joc descoperita in Diablo 3, Kanai’s Stomping Grounds, e mai mult decat un Easter Egg. Nivelul exclusive al lunii martie este un tribut catre Kevin „Kanai” Griffith, unul din liderii echipei de artisti ai Diablo 3, care a incetat din viata in Octombrie 2014.

„Evenimentul Kanai este prezent in joc inca de la lansarea patch-ului 2.4.0, dar e disponibil doar in luna Martie – luna de nastere a lui Kevin Kanai Griffith, artistul dupa numele caruia este numit si item-ul Kanai’s Cube, precum si camera regala a lui King Kanai,” a scris community manager-ul Nevalistis pe forumurile Diablo III.

Kanai’s Stomping Grounds nu poseda traditionalul personaj Cow King din cow level-ul Diablo, nici nu ofera atat de multe chest-uri de comori. Insa aceasta zona secreta este singura unde poti lupta direct alaturi de Spirit of Kanai, care este bazat pe character build-ul favorit al lui Griffith.

Pentru a accesa evenimentul, reveniti in locatia unde este gasit Kanai’s Cube, in actul 3 al jocului, in adancurile Ruins of Sescheron, in camera The Immortal Throne. Pentru restul lunii, spiritual ce apara zona va deschide un portal catre Kanai’s Stomping Grounds cand este interogat.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button