MORE

Noul card SD SanDisk Extreme Pro SDXC are doar…512GB!

Noul card SD SanDisk Extreme Pro SDXC are doar…512GB (!) si este probabil cel mai bun prieten al pasionatilor de film sau fotografilor, capacitatea de stocare fiind exact ceea ce si-au dorit pentru a nu mai schimba cardurile in timpul unei sedinte de lucru ce se prelungeste. Mai mult, este si foarte rapid.

Daca te pasioneaza inregistrarile video 4K, probabil stii ca majoritatea cardurilor SD sunt nefolositoare; vei fi multumit daca ai destul spatiu sa inregistrezi o zi de nastere, nemaipomenind de capodopera nuntii lui vara-ta. SanDisk ar putea avea o solutie pentru acesta problema de spatiu prin noul si foarte incapatorul card 512 GB Extreme Pro SDXC. Exista posibilitatea de a filma video 4K , cardul fiind capabil sa scrie cu 95 de mega pe secunda, dar are si destul spatiu pentru o zi de filmat si fotografiat la mare viteza.
Capteaza clipuri la 60Mbps pe Sony AX100, de exemplu, si ai putea teoretic sa o tii asa timp de…aproape 19 ore! Insa ai sa platesti ingrozitor de mult pentru toate acelea. Cardul de 512 GB vine la marele pret de 800$ – daca nu lucrezi in domeniul productiei video serioase, ai face bine sa te multumesti cu variantele de 128 de GB si 256GB de la Extreme Pro.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button