MORE

Noul album U2, Song of Innocence, o mare durere de cap pentru utilizatori si pentru Apple!

Noul album U2, Song of Innocence, oferit gratuit de catre Apple se pare ca este mai mult o durere de cap decat un cadou, multi utilizatori plangandu-se de diverse probleme.

Initial vazut ca fiind o celebrare a zece ani de iPhone, Apple incearca astfel sa inchida deceniul sarbatorind colaborarea cu U2, melodia Vertigo fiind folosita pentru acele reclame de care nu puteai sa scapi in trecut, cu siluetele care dansau peste tot. Acum se pare ca cercul a fost inchis intr-o maniera nu tocmai placuta pentru producator. Nu numai ca au numit lansarea lui Songs of Innocence „cea mai mare lansare de album din toate timpurile”, dar si unul dintre cele mai importante momente din istorie. Acum se pare ca totul se naruie incet dar sigur. Albumul care „a doborat toate recordurile, nemaiexistand un precedent in istorie de acest fel, in care atatia oameni sa detina un album in ziua lansarii” pare sa ii fi costat pe Apple in jur de 100 de milioane de dolari in licentiere si promovare, costuri care se extind acum si la realizarea unei unelte pentru a sterge melodiile din telefon.

Este clar ca multa lume a descarcat melodiile, la fel cum este extrem de clar ca nu toata lumea este fan U2, motiv pentru care multi au dorit sa stearga melodiile din telefon, moment in care au fost surprinsi sa afle ca din cauza unui bug, telefonul inca mai are melodiile in cauza daca setai iTunes pe shuffle. Inginerii de la Apple, la doar sase zile dupa aceasta „monumentala” realizare, au fost nevoiti sa ofere celor care doresc sa stearga melodiile din telefon o unealta dedicata cu care sa faca asta.

Colac peste pupaza, clipul oficial Apple -Echos, menit sa promoveze iPhone 6 si iPhone 6+, ce avea o coloana sonora de pe albumul U2, a fost flaguit pe Youtube de catre U2, muzica fiind „inlaturata” si clipul fiind cam… silentios! U2 Song of Innocence de la Apple

Dupa dezastrul din timpul anuntului telefoanelor, si acum problema cu U2 si fiascoul Youtube, este clar ca cineva la Apple isi va pierde slujba.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button