TECHPC

Noua versiune de AMD Radeon Software Adrenalin 2020 repara din problemele seriei RX5000

AMD a intampinat recent cateva probleme legate de driverele placilor video din seria RX 5000. Pentru a remedia situatia, echipa Radeon a lansat astazi un driver beta. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 a fost dezvoltat special pentru a aborda o serie de probleme raportate de comunitatea de gameri.

Vom continua sa colaboram indeaproape cu comunitatea pentru a aborda orice probleme nerezolvate si pentru a oferi cele mai bune experiente posibile pentru gamerii Radeon. Vom impartasi mai multe actualizari atunci cand sunt disponibile.

AMD

Printre problemele remediate de noua versiune de Radeon Software Adrenalin 2020 Edition se numara:

  • Efectuarea unui switch de sarcini intre unele functii activate ale software-ului Radeon cu unele aplicatii terte ajutate de accelerare hardware puteau cauza o blocare a sistemului sau un „black screen”.
  • S-au facut imbunatatiri care permit un control mai bun al ventilatorului la placile video din seria Radeon RX 5700.
  • Rezolvarea unei erori care putea duce la aparitia unui black screen atunci cand se efectua comutarea HDR in Battlefield 5
  • Unele clipuri video redate in Chrome puteau duce la un black screen la utilizatorii de placi video din seria RX 5000, atunci cand era acivata acceleratia hardware.

Pentru a vedea un changelog complet cu schimbarile aduse de noua versiune a driverului, accesati pagina AMD.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button