PC

Noua tastatură mecanică Logitech G Pro, concepută împreună cu sportivi eSports de top

Logitech G, brand deținut de către Logitech, lansează noua tastatură Logitech® G Pro Mechanical Gaming Keyboard. Dezvoltată în colaborare cu sportivi e-sports de top, noua tastatură mecanică de gaming Pro de la Logitech G este un device mecanic, tenkeyless, de înaltă performanță, dedicată competițiilor profesionale.

Tastatura dispune de tastele mecanice exclusive Logitech Romer-G, ce oferă o viteză de actuație cu 25% mai rapidă decât orice altă tastatură mecanică standard, într-un design ce oferă performanță cu zgomot redus. De asemenea, tastatura, cu iluminare RGB personalizabilă și memorie proprie, dispune și de un sistem de cablu detașabil, făcând-o ușor de transportat.

Sportivii e-sports sunt extrem de pretențioși și exigenți și acest lucru ne motivează. Le oferim acces la prototipurile noastre și deseori le dăm voie chiar să le distrugă în sesiunile lor. De această data, rezultatul se numește Pro Gaming Keyboard cu switch-uri ultra rapide, cu o construcție durabilă și un design tenkeyless care este ușor de transportat. Dacă ați juca pentru a învinge, aceasta este tastatura de care aveți nevoie”, a declarat Ujesh Desai, vice-președinte și director general al Logitech G.

Este o tastatură foarte bună deoarece este de dimensiuni mici, durabilă si tenkeyless. Acest lucru imi permite să am mai mult spațiu pe masa mea. Tastele cu switch-uri Romer-G sunt super comode și silențioase” a declarat Jake „Stewie2K” Yip de la celebra echipă de gaming Cloud 9.

Tastele cu switch-uri Romer-G

Switch-urile mecanice exclusive Romer-G de la Logitech au fost construite pentru un nivel de performanță pro, capacitatea de reacție și durabilitate, oferind precizie și viteză. Cu un punct de actuație de numai 1,5 mm, tastele Romer-G înregistrează viteze de până la 25% mai rapide, fiind proiectate pentru performanță.

Design compact si durabil

Tastatura Pro Mechanical Gaming Keyboard are un design compact, tenkeyless, făcând-o ușor de transportat în călătoriile la turnee, oferind în același timp mai mult spațiu pe masă pentru moușii cu sensibilitate scăzută a mișcării. Tastatura este întărită de o placă de oțel pe spate, adăugând stabilitate și rigiditate în timpul jocurilor.

Sistem de cablu detașabil

Un conector micro USB detașabil asigură faptul că firul nu se va rupe în punctul de conectare atunci când se află într-un rucsac. Design-ul cu trei componente are brațe de suport pentru o conexiune ușoară și fiabilă pentru date.

Iluminare RGB personalizabilă

Cu ajutorul opțional al Logitech Gaming Software (LGS), gamerii pot selecta și personaliza lumina fiecărei taste în parte de la mai mult de 16,8 milioane de culori, și de a salva un model de iluminare în memoria internă a tastaturii, disponibil și pentru utilizarea în competitii.

Preț și disponibilitate

Tastatura Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard este disponibilă din luna martie 2017 în magazinele de specialitate la un preț recomandat de 699 lei. Pentru mai multe informații vizitați website-ul, sau blogul nostru ori conectați-vă prin intermediul Facebook.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button