MORE

Noua tableta Surface 3 de la Microsoft tocmai i-a spus adio lui Windows RT!

Zvonurile s-au adeverit! Noua tabletă non-Pro a Microsoft a fost dezvăluită și… nu conține un procesor ARM! Ca urmare, Surface 3 vine echipat cu un procesor Intel Atom similar cu cel de pe Chromebook, și Windows 8.1 în varianta sa integrală.

Dispozitivul are 2G sau 4 GB de RAM, 64 GB de spațiu de stocare, sau 128GB, și un ecran de 1920×1280. De ce acestă rezoluție? Pentru că are formatul 3:2. Surface 3 mai vine echipat cu o cameră principală de 8 MP, și una frontală de 3.5 MP, suport pentru MicroSD, un conector întreg USB 3.0, conector pentru căști, chiar un Mini DisplayPort și o baterie ce va ține 10 ore. Tableta este disponibilă la prețuri ce încep cu 500 de dolari. Surface 3 va fi disponibil de luna viitoare.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button