MORE

Noua promoție Humble Monthly Bundle a fost dezvăluită

Dacă vă plac jocuri ieftine, probabil sunteți un fan al Humble Bundle. Probabil nu a opțiunii de abonament lunar, dar dacă vă interesează și Humble Monthly Bundle, atunci probabil vă va interesa ce este inclus pentru pachetul de luna aceasta.

Contra sumei de 12 dolari veți primi acces instantaneu la trei jocuri. Aveți Mutant Year Zero Road to Eden, un joc despre o rață, un mistreț și alte animale mai mult sau mai puțin pufoase într-un mediu post-apocaliptic, cu gameplay în stil XCOM. Probabil este mia bine dacă îi spuneți DuckXcom. E mai simplu de ținut minte. Apoi aveți Northgard, un joc de strategie despre vikingi și un joc de lupte numit Absolver Downfall, ce era foarte popular acum un an.

Alături de aceste jocuri vor mai veni câteva altele în ziua de 5 aprilie. Așa că aveți timp suficient pentru a decide dacă vreți sau nu să optați pentru acest abonament. Probabil mai merită menționat că veți avea acces în cadrul abonamentului Humble Monthly Bundle și la o bibliotecă de jocuri, numită Trove, pe care le puteți butona de zor în această perioadă.

Luna trecută au fost câteva jocuri destul de interesante la Humble Bundle, dar cu siguranță vedeta era EDF.

 

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button