MORE

Noua politica de rambursare Steam iti da banii inapoi, indiferent de situatie!

Vesti bune pentru aceia dintre noi cu portofele usoare si deget ce nu asculta de ratiune. Un nou amendament la politica de rambursare Steam simplifica si largeste conditiile in care va puteti primi banii inapoi dupa ce ati cumparat ceva.

„Puteti cere o rambursare pentru aproape orice cumparatura de pe Steam, pentru orice motive. Poate PC-ul vostru nu indeplineste cerintele jocului, poate ati cumparat jocul din greseala, poate ati jucat titlul pentru o ora si ati descoperit ca nu va place”, spune acum noua politica de rambursare Steam.

Noua si imbunatatita politica nu se aplica doar jocurilor, ci si DLC-urilor, cumparaturilor din joc, pre-purchase, bundles si chiar va alimenteaza portofelul Steam. Singurele conditii, vorbind la modul general, sunt ca cererile de rambursare sa fie facute la maxim 2 saptamani de la cumparare si jocul sa aiba mai putin de 2 ore jucate. Daca nu indepliniti aceste conditii nu trebuie sa va pierdeti speranta. Valve a spus ca vor analiza cazul oricum, astfel incat mai aveti o sansa.

Noua politica este una aflata foarte departe de cea din martie care va oferea o fereastra de 14 zile pentru a depunde o cerere de rambursare, insa va inchidea geamul in nas prin clauzele sale care spuneau ca rambursarile nu vor fi facute, odata ce Valve constata ca ai descarcat jocul. Cu alte cuvinte dreptul la rambursare zbura pe geam in momentul in care terminai de downloadat jocul.

Noua politica mentioneaza ca „Valve va oferi o rambursare pentru orice motiv daca ii este ceruta pe help.steampowered.com, daca aceasta cerere este realizata in 14 zile de la cumpararea produsului si titlul a fost jucat mai putin de 2 ore. Vi se va oferi o rambursare de 100% intr-o saptamana de la aprobararea cererii. Banii ii veti primi sub forma de fonduri in Steam Wallet sau prin aceeasi metoda prin care s-a facut cumpararea”.

In mod normal apar si cateva restrictii, dar se refera mai mult la lucruri asupra carora Valve nu are control. Rambursarile nu sunt valabile pentru filme, daruri sau anumite DLC-uri (de exemplu daca DLC-ul ii da level up ireversibil unui personaj din joc) insa aceste exceptii vor fi notate clar ca fiind nerambursabile inaintea cumpararii. Una peste alta pot spune ca este o politica atat de corecta pe cat si-ar putea dori orice persoana rationala.

Articole asemanatoare

Back to top button