PC

Radeon Vega 10 se descurcă foarte bine în 4K

Urmele anterioare care păreau să indice că noua placă video bazată pe Vega 10 de la AMD are numele de cod 687F:C1 nu erau false.

În cadrul evenimentului de presă prin care a fost dezvăluită și noua serie de plăci de accelerare computațională par să fi fost prezentate și noile plăci video Radeon bazate pe Vega. Aceste informații ar fi trebuit să fie sub NDA, dar unii oameni de pe internet tot insistă să publice aceste informații, stricând planurile tuturor.

Acest leak de informații confirmă cam ce ne așteptam să vedem deja. Noua placă video Radeon bazată pe procesorul Vega 10 are o performanță comparabilă cu GTX 1080. Este capabilă să ruleze noul joc Doom în rezoluția de 4K la detaliul Ultra cu mai bine de 60 de cadre pe secundă, în unele cazuri trecând și de 70, după cum puteți vedea și în clipul de mai jos.

Această placă video are 8GB de memorie video, dar nu vă pot spune cu certitudine de ce tip este. Unele site-uri susțin că un angajat AMD ar fi pomenit că procesorul Vega de pe MI25 are 512GB/s lățime de bandă, ceea ce ar însemna că are memorie HBM2.  Asta ar însemna că și placa video Radeon echipată cu Vega 10 va folosi tot HBM 2, dar deocamdată nu este sigur. Nu sunt nici informații despre frecvențe. Detalii mai multe vor fi disponibile atunci când cade NDA-ul, probabil în timpul evenimentului New Horizon din această seară

[Videocardz]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close