MORE

Noua mașină de spălat vase Electrolux ComfortLift – o super inovatie!

Noua mașină de spălat vase Electrolux ComfortLift – o super inovatie!

ComfortLift Electrolux este o aparitie in lumea masinilor de spalat vase si asta pentru ca este dotata cu un brat dublu articulat care permite sertarului inferior sa se ridice la aceeasi inaltime ca si sertarul de sus!

Cine are masina de spalat vase stie cat de greu este sa te apleci sa umpli cosul de jos cu cele mai grele vase. Ei, acum efortul suplimentar s-a terminat! Cu tehnologia ComfortLift Electrolux visul devine realitate!

Vorbim despre un sistem inteligent cu un braț articulat lateral, care permite, cu un gest simplu, prin apasarea unui maner, ridicarea coșului la aceeași înălțime ca și coșul superior.

Citeste mai mult pe www.elecrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button