GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Noua hartă a lui PUBG vineri, iar jocul este la preț redus

Dacă până acum vi se părea că PUBG este prea scump, atunci aveți noroc fiindcă pentru prima dată în existența sa jocul este la preț redus.

Până pe 5 iulie aveți posibilitatea de-a cumpăra jocul la prețul de numai 20 de euro, iar mulți oameni par să fi fost foarte nerăbdători să înceapă această reducere de preț, pentru că PUBG se află iar în topul vânzărilor pe Steam. Promoția este disponibilă cam peste tot pe unde jocul e vândut, nu doar pe Steam… deși oricum aveți nevoie de Steam pentru a-l juca, așa că ați putea la fel de bine să îl cumpărați direct de acolo.

Această reducere de preț este însoțită de teama cutremurătoare că Fortnite îl va impinge într-un abis al obscurității peste șase luni, chiar dacă a trecut de 50 de milioane de exemplare vândute, precum și de noua hartă. Vineri vom avea parte de varianta finală a hărții

Sanhok este o hartă ceva mai mică decât cele anterioare, ideea fiind ce-a de-a genera acțiune ceva mai intensă, panică ceva mai mare să fii primul care prinde o tigaie măcar, și probabil performanță ceva mai bună. Aceasta nu este singura hartă pe care o vom primi anul acesta. Cea cu zăpadă va sosi în luna decembrie.

Poate că șase luni pentru dezvoltarea unei singure hărți pare a fi foarte mult timp, dar trebuie să luați în considerare că Bluehole este un dezvoltator mic și complet inept la a crea un joc funcțional, da barem capabil să genereze hărți în mai puțin timp decât i-ar lua unui singur modder lucrând în timpul liber.

[Game Informer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button