GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sunt șanse ca noua generație de console să fie dezvăluită în curând

Noi console de la Microsoft și Sony ar putea fi anunțate în curând. Retailerul GameStop a declarat recent, într-o conferință cu investitorii, că se așteaptă ca vânzările de hardware să încetinească în 2019, din cauza faptului că oamenii aud despre consolele noi Xbox și PlayStation și preferă să aștepte lansarea acestora.

CFO-ul Rob Lloyd a declarat:

În ceea ce privește noul hardware, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul ciclului de viață al actualelor console Xbox și PlayStation, ne așteptăm ca cererea să scadă, pe măsură ce unii clienți aleg să aștepte în anticiparea achiziționării următoarei generații inovatoare de console.

Microsoft se zvonește că va anunța una sau mai multe console noi la E3 în iunie, în timp ce se știe că Sony lucrează la o nouă consolă PlayStation. Sony nu vine la E3 in acest an, dar asta nu înseamnă că compania nu va avea noutăți de împărtășit cu alte ocazii la un moment dat. Nintendo, între timp, ar putea anunța mai multe modele noi Switch la E3 pe care le-ar putea lansa la scurt timp după aceea.

Llyod a menționat în mod specific Xbox și PlayStation în comentariile sale, dar nu pe Nintendo.

Au existat numeroase zvonuri și rapoarte despre noile console Microsoft, mult mai mult decât noile sisteme de la PlayStation și Nintendo.

În alte știri despre GameStop, retailerul a anunțat o pierdere de 673 milioane de dolari pe an întreg. În ciuda recesiunii, comerciantul este optimist cu privire la viitorul său, datorită în parte noilor eforturi de reducere a costurilor și de îmbunătățire a profitului, care urmează să fie implementate de către CEO-ul George Sherman.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button