PC

Noua generație de SSD-uri Samsung a fost zărită

SSD-urile Samsung din seria 960 au fost până acum printre cele mai performante care pot fi găsite pe piață, iar un înlocuitor este pe punctul de-a fi dezvăluit.

Au început să își facă apariția semne că noua generație va include modele din seriile 970 și 980, numerotarea fiind menită să înlocuiască denumirile Pro și Evo din anii trecuți. Modelul cu numele de cod PM981 chiar a fost detaliat destul de bine în baza de date a unui distribuitor din Vietnam.

Au fost găsite două modele ce dispun de 512GB și 1TB de memorie, la prețuri de 233 de dolari și de 439 de dolari. Dacă prețul acesta vi se pare excelent, merită menționat că foarte probabil nu va fi cel la care modele finale chiar se vor găsi pe piață.

În ceea ce privește performanța, ar trebui să vă așteptați la mai bine de 3GB/s pentru citire secvențială, între 1800 și 2400MB/s pentru scriere și rezultate destul de bune pentru acces aleator al memoriei, peste generația 960 Pro sau Evo.

SSD-urile se vor folosi de un controller nou produs tot de către Samsung, Polaris V2, iar memoria în sine va fi de tipul TLC cu 64 de straturi.

Lansarea oficială se așteaptă să aibă loc la începutul anului viitor.

[Tom’s Hardware]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button