Gaming

Noua Gama Zowie are un raspuns pentru orice fel de gamer

Zowie sunt o marca cu traditie, cunoscuta de catre gamerii si jucatorii profesionisti, firma care practic se adreseaza jucatorilor profesionisti, segment de piata extrem de exigent cu ceea ce cumpara si ce foloseste.

Din acest motiv Zowie se afla in topul preferințelor multor gamei și jucători profesioniști, iar noua gama, care a venit și cu un logo nou se aliniază cerințelor, din ce în ce mai mari, ale gamerilor de pretutindeni.

Multe dintre doleantele comunitatii au fost adresate in cazul acestei noi game, ca de exemplu includerea unui scroll in 16 trepte, indepartarea oricarui fel de logo de pe paduri, switch-urile mecanice sunt acum produse de OMRON, asta traducandu-se intr-un feedback mult mai bun in timpul jocului, alaturi de cateva schimbari fizice la forma unor modele.

Pentru cei neinitiati, Zowie are trei categorii de mousi, fiecare cu cateva atribute in plus sau in minus, precum forma sau alte elemente, care pot face dintr-un produs de acest gen, soarecul tau ideal. Sarind peste greutate si hardware, comoditatea este un factor extrem de important atunci cand cumperi un mouse, de aceea Zowie au ales sa introduca trei serii: EC, care vine in doua combinatii: M si L, FK, care vine in trei combinatii: M, L si XL si ZA care si el vine in trei combinatii: S, M, L.

Acum ca v-am umplut de litere, hai sa explicam si ce inseamna fiecare, pentru o intelgere mai larga. Seria EC are ca obiectiv jucatorii dreptati, intreg design-ul fiind orientat catre acest segment, urmarind sa ofere o forma si o performanta adecvata pentru acesta plaja de jucatori. Seria FK este una generalista, dar care merge pe un profil mult mai jos, avand ca obiectiv jucatorii care folosesc stilul Claw sau Palm-Grip. ZA este exact opusul lui FK, n mouse ambidextru, dar care are un profil mult mai ridicat, pentru cei care prefera un grip palm si o cocoasa mai pronuntata. In concluzie, nu poti sa nu iti gasesti mouse-ul perfect in aceasta serie.

De altfel, modelul de afaceri al celor de la Zowie este unul extrem de simplu: Sa ofere alternative la un produs premium, pe care le poate imbratisa toata lumea. Asa au facut si cu seria lor de mouse pad-uri, TF-X S si SR, TF-X fiind adresat celor care doresc mai putina frictiune in timpul jocului, in timp ce SR este o surpafata de panza care se adreseaza celor care vor neaparat un pad simplu, dar care sa nu le dea dureri de cap.

O alta durere de cap sunt firele care se tot incurca pe ici pe colo. ZOWIE CAMADE este respunsul in cazul acesta. Un sistem simplu de cable management, care te asigura ca nu o sa iti prinzi firul sau alte elemente de pe birou in cablu. Este un accesoriu necesar, mai ales pentru cei care stau cel putin sase ore in fata PC-ului.

Pe final am pastrat crema. Noul placa audio USB de la Zowie care nu necesita nici ajustari si nici dureri de cap la instalare. VITAL este o combinatie de trei cuvinte: Usor, personalizare si calitate. Adica, este usor de folosit si instalat si personalizat, dar mai ales ofera o calitate audio exterm de buna pentru o placa de sunet plug and play. Plus ca ofera un output dual, astfel poti sa conectezi la Vital, atat boxele, cat si castile, comutarea intre cele doua fiind extrem de simpla, iar chip-ul intern hi-fi face o treaba extraordinara in a reda un sunet gandit pentru gameri.

In concluzie, daca cauti un mouse nou, un pad sau orice periferic legat de gaming, Zowie s-ar putea sa acomodeze multe dintre exigentele tale. Mai ales daca esti orientat catre gaming.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button