GamingȘtiri IT

Noua expansiune din Hearthstone este Rastakhan’s Rumble

La Blizzcon, am aflat că Rastakhan’s Rumble este noua expansiune din Hearthstone, care va fi disponibilă din 4 decembrie.

Noul set de cărți va fi inspirat de troli și va introduce 135 de cărți noi, unde te vei lupta cu alte nouă triburi pentru a intra în grațiile regelui troll Rastakhan. 

Nouă troli legendari pentru fiecare clasă din Hearthstone se vor întâlni în Stranglethorn Wilds să se întreacă într-o bătălie de proporții epice pentru a primi aprobarea spiritelor Loa. Acesta va avea și un eveniment Tavern Brawl care a fost descoperit înainte de anunțul oficial, pe canalul de YouTube de la Blizzard Coreea. În plus, vom primi și un nou mod solo, numit Rumble Run, unde jucătorii vor întâlni un tânăr troll care vrea să devină campion.

Rastakhan’s Rumble va introduce o nouă abilitate în Hearthstone numită “Overkill”, care va permite unei arme sau unui minion să atace de mai multe ori per tură, dacă atacul anterior distruge minionul. Puterea atacului trebuie să fie cu cel puțin un punct mai mare decât viața acestuia, de unde și numele de “overkill”.

Dacă dorești să pornești în expansiune cu noile cărți, bundle-ul cu 50 de pachete plus card back-ul exclusiv vor avea prețul de $49.99, iar cel cu 17 pachete va costa $19.99. 

Rastakhan’s Rumble este ultima expansiune din Year of the Raven din Hearthstone, așa că începând de la anul ne pregătim de un nou sezon în joc. Dacă nu ai mai jucat Hearthstone de mult, ultima expansiune The Boomsday Project încă mai este disponibilă.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button