Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noua casca Lenovo VR vine cu rezolutie 1440p pentru fiecare ochi

/
/
/

Lenovo nu sunt la prima astfel de antrepriza, exprimandu-si interesul pentru tehnologia emergenta VR inca de la aparitia ei, de altfel seria Moto Z este VR ready, cel putin anumite modele. Lenovo VR propune o casca virtuala cu o rezolutie de 1440×1440 pentru fiecare glob ocular, mai mult, compania s-a angajat ca pretul nu va depasi markerul de 400 de dolari, ceea ce ar pune casca in fata competitiei din punct de vedere financiar. Lenovo VR

Design-ul casti pare sa fie inspirat din PSVR, dar cel mai probabil casca are modificari masive sub capota, dovada si prezenta unei camere pe exteriorul acesteia, urmand sa ne intanim cu ea undeva in anul urmator. Lenovo chiar a confirmat ca dispozitivul va fi compatibil cu Windows Holographic, dar din pacate nu vor exista controllere pentru aceasta casca. Caz in care Wii-mote-urile se vor vinde intr-o veselie.

Pentru o casca care cantareste doar 350 de grame pare sa fie o investitie destul de interesanta, mai ales datorita rezolutiei, cei interesati putand intr-un final sa incerece realitatea virtuala. Lenovo VR este o alternativa de piata ieftina, pe de alta parte, trebuie sa ne gandim ca pe langa Lenovo, mai exista si alte companii care produc astfel de dispozitive, iar pana anul viitor s-ar putea sa vedem producatori precum Xiaomi sau altii care aduc pe piata o astfel de piata.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar