Telefoane

Noi zvonuri afirma ca Note 7 s-ar putea intoarce pe rafturi

Istoria lui Galaxy Note 7 este una trista, noi aici la Zon@ fiind chiar fani ai terminalului buclucas, care din pacate nu a lasat o impresie placuta in piata, Samsung avand parte de un cosmar mediatic din cauza acestui telefon.

Dar o serie de noi informatii relevate de site-ul  The Korean Economic Daily atesta faptul ca Note 7 isi va face aparitia intr-o varianta refurbished, sau caruia i-a fost schimbata bateria problematica, undeva in luna iunie.

Abia in luna ianuarie a anului acesta Samsung a indentificat problema lui Note 7, problema fiind intradevar bateria, dar daunele erau deja cauzate, fiind un telefon incert in ochii cumparatorilor.

Se pare totusi ca telefonul nu este chiar atat de mort pe cat se credea, Samsung fiind obligati sa faca ceva cu aceste terminale care in acest moment ocupa stocurile degeaba. Drept urmare, conform site-ului coreean, Note 7 va primi o noua baterie de 3000 pana la 3200 mAh, baterie care rezolva problema incalzirii. Din pacate, aceste telefoane se vor vinde doar in „piete emergente” precum India sau Vietnam.

Se pare ca Samsung doreste sa mai reduca din prejudiciul cauzat de rechemarea lui Note 7, atat financiar, dar si ecologice, cele 2.5 milioane de terminale pe care Samsung se speculeaza ca le-a produs putand sa atraga amenzi usturatoare din partea asociatiilor pentru protectia mediului, atat interne, cat si internationale.

Conform Android Authority, Samsung se pare ca nu planuieste sa vanda aceste terminale in India, dar compania nu a specificat nimic de Vietnam sau Africa, fiind interesant daca acest telefon va ajunge intr-un final pe piata sau nu.

[The Korean Economic Daily] Via [Android Authority]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button