Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Notch, creatorul Minecraft, a revenit la prima dragoste: jocurile!

/
/
/
/
image
img

Dupa ce si-a vandut jocul companiei Microsoft, Marcus „Notch” Persson a revenit la prima sa dragoste: crearea de joculete ciudate, dupa gustul lui.

Cel putin asta reiese din mesajele pe care le-a tot postat pe Twitter in ultima vreme, mai precis in ultimul an de dupa incheierea contractului cu Microsoft. „Programarea este enervanta si frustranta, dar atat de DISTRACTIVA. Si-apoi, cand majoritatea prototipurilor se dovedesc greu de jucat sau chiar imposibil, nu e nimeni acolo care sa ma judece”, a spus Notch. Cand nu creaza si nu doarme, el sta de vorba cu fanii. Intr-o asemenea discutie, a spus ca decizia de a vinde Minecraft pentru 2,5 miliarde de dolari a fost una „grabita”, dar pana la urma s-a dovedit o alegere buna. S-a impacat intre timp cu ideea ca nu mai are Minecraft-ul si crede ca repetarea unui succes precum Minecraft este imposibila.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar