PC&Consoles

Nostalrius revine pe 17 decembrie

Nostalrius, serverul privat de World of Warcraft în starea sa primordială, va reveni la viață luna aceasta.

Ca parte din Elysium Project, baza de date a serverului de PvE și PvP va fi readusă la viață în ziua de 17 decembrie. Toți cei care au avut un cont pe Nostalrius pot reveni la personajele lor și pot relua aventura exact de acolo de unde au rămas atunci când serverul a fost închis de avocații celor de la Blizzard. Evenimentul este comemorat și cu un mic trailer.

Înainte de marea redeschidere, serverul chiar a trecut printr-o fază de testare sub stres, la care au participat mai bine de 10 mii de jucători, toți prezenți simultan în aceeași lume fără să crape. Numărul este impresionant și probabil va atrage din nou atenția celor de la Blizzard.

Inițial, cei care operează Nostalrius au încercat să ia legătura cu Blizzard pentru a găsi un mod aprobat de continua. Discuții au avut loc, iar până la BlizzCon părea să fi fost o presupunere că Blizzard a acceptat într-o formă sau alta ideea. Însă nu a fost nici un soi de anunț referitor la intenția realizării unui server oficial cu varianta pre-Cataclysm a lui World of Warcraft.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button