RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Nokia X7 a fost anunțat

Telefoanele Nokia produse de HMD Global încep să se extindă și să capete tot soiul de nume din ce în ce mai diverse. Cel mai recent exemplu este Nokia X7, care a fost dezvăluit în China zilele acestea și care va ajunge în restul lumii sub numele de Nokia 7.1 Plus.

După cum sugerează și numele, este o variantă îmbunătățită a lui Nokia 7.1 anunțat la începutul lunii. Telefonul dispune de un ecran de 6.18 inch cu breton, capabil să redea o rezoluție de FullHD+, având un potențial de iluminare de 500 nits, cu suport pentru 96% din gamutul de culoare NTSC. Asta înseamnă că are suport pentru HDR.

Telefonul este echipat cu un chipset Snapdragon 710, venind în variante cu 4 și 6GB de RAM, iar stocarea vine pe 64 și 128 de GB. Bateria este de 3500mAh și poate fi încărcată pe jumătate în 30 de minute. La capitolul de camere, are una de selfie de 20 de megapixeli și două camere principale de 12 și 13 megapixeli. Pe spate veți mai găsi și un senzor de amprente.

nokia 7.1 plus

Nokia 7X sau Nokia 7.1 Plus, în funcție de cum vreți să îl numiți, mai include și o trăsătură tehnologică foarte rară în ultima vreme, un jack audio. Sistemul de operare folosit este Android 8.1, urmând să apară un update pentru 9 la un moment.

Prețul în China pentru telefon este de 212 euro pentru cel mai de bază model și ajunge până la 312 pentru varianta cu memorie maximă. Nu știu ce preț efectiv va avea pe la noi, dar probabil va fi mai mult.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button