PC

Nokia și Sony lucrează la conținut VR

Nokia și Sony Pictures anunță o colaborare pentru realizarea de conținut destinat realității virtuale, folosind hardware OZO.

Ce este OZO, vă întrebați? O cameră făcută de Nokia capabilă să înregistreze imagini pe 360 de grade, alături de un player special care poate fi integrat într-o varietate de aplicații și pe care Sony are de gând să îl facă o parte din aplicația Privilege Plus, care poate fi găsit pe Google Play.

Cele două companii se vor strădui să creeze tot soiul de experiențe în VR pentru utilizatorii de rând, cum ar fi transmisii în direct. Asta ar permite celor de la Sony Pictures să ofere și oamenilor care se află acasă ocazia de-a asista la evenimente speciale, folosind funcția OZO Live.

Ce lucruri concrete se vor face cu aceste camere, care costau în momentul lansării în jur de 60 de mii de dolari, nu s-a spus. Cine știe, poate chiar vom avea parte de filme făcute în VR în viitor. Deși atunci probabil nu se vor limita la implementarea player-ului OZO doar într-o aplicație de Android.

[Nokia]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close