MORE

Nokia revine pe piata mobilelor cu trei telefoane noi

Cand Nokia si Microsoft au decis sa mearga pe cai diferite, una din prevederi era ca Nokia nu putea sa mai produca telefoane pentru o vreme, aproximativ toamna anului 2016. Insa doar pentru ca nu au voie sa lanseze produse noi pana atunci, nu inseamna ca nu pot lucra la modele noi.

Cateva poze si-au facut aparitia recent pe internet cu ceea ce pare a fi un prototip pentru un telefon Nokia nou. Nu sunt informatii despre configuratia dispozitivului, dar din imagini pare ca ar fi vorba de unul cu o dimensiune de 5 sau 5.5 inch si cu un design care foloseste o antena orizontala integrata in carcasa metalica, element care a fost motiv de disputa intre HTC si Apple anul trecut. Numai ca spre deosebire de modelele acelor companii, aici camera si LED-ul au un amplasament central.

Nokia-new

Conform unor informatii obtinute de Nokipoweruser.com, Nokia ar lucra in acest moment chiar la trei telefoane Android noi, toate acestea fiind chiar acum in testare, asa ca sansele sa apara mai multe imagini cu ele in viitorul apropiat sunt destul de mari.

[Nokiapoweruser]
Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close