Telefoane

Nokia revine în forță cu 3310

Nokia a făcut până acum valuri în China, cel mai nou telefon al său fiind un best seller, iar acum anunță că Europa va avea parte de ceva atenție în viitorul apropiat.

În cadrul Mobile World Congress, care se va desfășura la sfârșitul acestei luni, Nokia va veni cu o serie de surprize. Una dintre el va fi lansarea în Europa a lui Nokia 6, la prețul aproximativ de 250 de dolari. Acesta este telefonul care zburat de pe rafturi în China, primul smartphone vândut sub acest brand de când a fost preluat de HDM Global.

Apoi, vom avea parte și de o variantă mai ieftină a sa, un Nokia 5 cu un display 720p de 5.2 inch, 2GB RAM, un chipset Qualcomm Snapdragon 430 și o cameră de 12 megapixeli. Prețul acestui telefon va fi de 200 de euro. Apoi va mai fi și un Nokia 3, un model low-end cu un preț de 150 de euro.

Dar surpriza cea mare va fi o revenire a unui clasic. Legendarul Nokia 3310 va fi relansat, într-o variantă modernă, dar care totuși să nu fie tocmai o smart-ificare a unui telefon mobil banal. Noul Nokia 3310 va fi un feature phone a cărui preț va fi în jurul a 60 de euro.

Nu sunt informații despre cum arată această nouă ediție a telefonului, sau când exact va fi lansat. Pentru asta va trebui să așteptați până pe 26 februarie.

[GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button