PCTelefoane

Nokia pregătește o tabletă de 18.4 inch

Revenirea brandului Nokia, sub HMD Global, a fost până acum încoronat cu mult succes, comenzile pentru primul smartphone din această generație nouă întrecând toate așteptările în China. Dar se pare că HMD Global nu vizează doar telefoane, ci și tablete, tablete foarte mari.

O listare pentru un astfel de dispozitiv a fost zărită în GFXBench, o tabletă nouă, bazată pe un chipset Qualcomm Snapdragon 835, un GPU Adreno 540 și cu un ecran de 18.4 inch.

Nu pare a fi o greșeală, din moment ce Samsung are un model similar. Nokia pur și simplu va avea o tabletă cu o diagonală atât de mare, capabilă să redea rezoluția de 2560×1440.

Acest dispozitiv va avea 4GB de memorie RAM, 64GB spațiu de stocare, iar camerele principale și secundare sunt ambele de 12 megapixeli și pot înregistra video în format 4K.

Tableta vine la pachet cu sistemul de operare Android 7.0. Nu sunt informații în acest moment despre preț sau despre data de lansare, nici despre motivația celor de la HMD Global de a lansa o astfel de tabletă gigantică tocmai acum, la începutul noii ere a Nokia.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button