Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nokia Lumia 525 poate rula Android 6

/
/
/

O veste bună pentru cei care se tot întreabă cum pot să obțină mai multe aplicații pentru telefonul lor Lumia 525 sau Lumia 520. Există acum o soluție inedită, instalează Android.

Această serie de telefoane a cam fost abandonată de Microsoft, nu a mai primit update pentru varianta de telefon a lui Windows 10 și a rămas cu Windows 8.1 Phone. Așa că oameni cu ceva pricepere și inventivitate au decis să actualizeze telefonul prin Android.

Mai exact, prin CyanogenMod 13, o variantă customizată la greu a lui Android 6, care poate fi instalat pe Lumia 525 ;i 520. Telefoanele sunt funcționale cu acest sistem de operare, până și aplicații precum Antutu fiind capabile să ruleze, un Lumia 525 obținând un scor de 14066… care practic este aproape dublu față de ce avea sub Windows Phone, dar e posibil să fi fost ceva erori pe acolo pe undeva.

Sistemul de operare nu este încă perfect. Mai exact, necesită ceva calibrare pentru ca ecranul tactil să funcționeze. Mai important de atât, Wi-Fi, Bluetooth și foarte importanta componentă de telefonie mobile nu funcționează. Așa că nu este tocmai un telefon, ci o cărămidă care poate rula Android.

Sistemul de operare va fi reglat și dezvoltat mai departe de comunitate, așa că într-o zi Lumia 525 și 520 s-ar putea elibera cu totul de sub tirania Microsoftiană. Dacă sunteți interesați să vedeți cum progresează, aruncați o privire peste postările dezvoltatorului.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

17 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar