GamingMobileȘtiri ITTECHTelefoane

Nokia lucrează la un telefon de gaming

Smartphone-urile de gaming sunt atât de la modă acum și se pare că toată lumea e entuziasmată de acest lucru. După ce Razer, Asus, Xiaomi, Huawei și ZTE au introdus dispozitive comercializate în mod special pentru gamerii de pe mobile, Nokia și-a exprimat și ea intențiile în această direcție.

Divizia indiană a companiei a postat un teaser pe toate canalele de social media despre planurile sale de a introduce un telefon special adaptat pentru jocuri.

Clipul de 10 secunde arată câteva secvențe din jocuri și o schiță a unui smartphone cu trei lumini în spatele acestuia. Teaser-ul spune pur și simplu că trebuie să rămânem pe-aproape pentru un telefon pe care vom putea să #GameOn.

Compania ar putea decide să ia abordarea Samsung și să lanseze un succesor al unui smartphone 2017 cu capabilități de gaming, la fel ca Galaxy Note 9 și exclusivitatea sa pentru Fortnite. La începutul acestei luni, am văzut panourile frontale ale celor două telefoane despre care se presupunea că se numesc Nokia 9 (sau Nokia 8.1) și Nokia X7 (acesta ar putea deveni global Nokia 7.1 Plus) fără inserții. Trebuie să așteptăm și să vedem dacă unul dintre aceste smartphone-uri va fi orientat spre jocuri.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button