Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nokia D1C este o tabletă de 13.8 inch

/
/
/

De ceva vreme circulă pe internet dovezi ale unui nou dispozitiv marca Nokia numit D1C. Se tot specula că ar fi vorba de un telefon nou, bazat pe Android, dar nu este unul.

Un nou rezultat de test al lui Nokia D1C a fost zărit, de această dată efectuat în GFX Bench, o aplicație care, printre altele, raportează și care este dimensiunea ecranului. Așa că fie Nokia vrea să facă glume la adresa mărimii telefoanelor, fie lansează o nouă tabletă cu un ecran de 13.8 inch.

nokia-d1cstats

Chiar dacă este atât de mare, Nokia D1C va suporta o rezoluție de doar 1920×1080, mai puțin decât tableta precedentă a companiei, care nu avea nici măcar 8 inch.

Nokia D1C va avea un chipset Snapdragon 430, cu 8 nuclee Cortex A53 de 1.4GHz, 3GB de memorie RAM și 16GB de stocare. Nu tocmai un vârf de lance, dar va rula Android 7 și camere de 16 megapixeli și 8 megapixeli.

O dată de lansare a tabletei nu este cunoscută în acest moment cunoscută și nici prețul acesteia.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar