MORE

Nokia a lucrat la un smartwatch!

Pentru cei care speculau ca Nokia a lucrat la un smartwatch, avem aici Moonraker, un ceas care nu a apucat sa vada lumina zilei, deoarece s-a renuntat la el, dar care incerca sa aduca in atentia publicului ceva din stilul telefoanelor Windows.

Microsoft a renuntat la el, raporteaza The Verge, dar acum avem o idee de cum ar fi aratat smartwatch-ul multumita designerului Microsoft Pei-Chi Hsieh care a postat (si apoi sters) imaginile pe contul sau de Tumblr.

Cunoscutul Evan Blass a fost primul care a descoperit imaginea ce arata un smartwatch multicolor cu colturile usor rotunjite. De la distanta nu pare sa fie cu mult diferit de Apple Watch. Sursele spun ca Microsoft a renuntat la proiectul Moonraker pentru ca lucreaza la Band Wearable.In vreme ce Band a fost ticsit de senzori, ceasul Moonraker miza pe functiile minimale ale unui smartwatch obisnuit.

Avea notificari, email si aplicatii de mesagerie si putea de asemenea sa actioneze camera de pe Windows Phone de la distanta. Avea si o varietate de alte aplicatii integrate precum Facebook sau MixRadio. Desi Moonraker arata interesant, la sfarsitul zilei ar fi facut ceea ce fac si celelalte ceasuri inteligente, astfel incat miscarea Microsoft de a renunta la el a parut si ea una inteligenta, mai ales ca toata energia lor a fost directionata pentru a dezvolta ceva diferit. Ne-am fi dorit insa sa fi primit ceva mai mult decat greoiul Band 🙁

Articole asemanatoare

Back to top button