Știri ITTECHTelefoane

Nokia 9 PureView, specificații confirmate de Google

Cea mai recentă scurgere de informații despre telefonul Nokia 9 PureView a venit tocmai de la Google, printr-o mențiune „accidentală” publicată în catalogul dispozitivelor suportate de Andorid Enterprise. Listarea, retrasă între timp, conținea și o randare frontală a telefonului care confirma aspectul dezvăluit deja de alte surse.

Printre specificațiile confirmate de Google se numără ecranul de 6 inch al telefonului și faptul că Nokia 9 PureView va veni echipat cu Android 9.0. De asemenea, listarea menționa și 4 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Dispozitivul ar urma să aibă senzor de amprentă și suport NFC, dar se pare că nu va suporta „Zero-touch Support”, ceea ce înseamnă că administratorii Enterprise nu vor putea să gestioneze anumite aspecte ale telefonului de la distanță.

În afară de aceste informații, se știe deja că Nokia 9 PureView va fi primul smartphone din lume cu cinci camere foto, iar specialiștii și mai ales fanii brandului Nokia au mari așteptări din acest punct de vedere. Smartphone-ul va avea un procesor Snapdragon 845, dar se zvonește că va beneficia și de o versiune ulterioară cu chipset Snapdragon 855 și compatibilitate 5G, aceasta urmând să apară mai târziu în 2019.

Nokia 9 PureView este așteptat să fie anunțat în preajma lui Mobile World Congress 2019, eveniment care are loc începând cu 25 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button