Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nokia 9 PureView, specificații confirmate de Google

/
/
/
img

Cea mai recentă scurgere de informații despre telefonul Nokia 9 PureView a venit tocmai de la Google, printr-o mențiune „accidentală” publicată în catalogul dispozitivelor suportate de Andorid Enterprise. Listarea, retrasă între timp, conținea și o randare frontală a telefonului care confirma aspectul dezvăluit deja de alte surse.

Printre specificațiile confirmate de Google se numără ecranul de 6 inch al telefonului și faptul că Nokia 9 PureView va veni echipat cu Android 9.0. De asemenea, listarea menționa și 4 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Dispozitivul ar urma să aibă senzor de amprentă și suport NFC, dar se pare că nu va suporta „Zero-touch Support”, ceea ce înseamnă că administratorii Enterprise nu vor putea să gestioneze anumite aspecte ale telefonului de la distanță.

În afară de aceste informații, se știe deja că Nokia 9 PureView va fi primul smartphone din lume cu cinci camere foto, iar specialiștii și mai ales fanii brandului Nokia au mari așteptări din acest punct de vedere. Smartphone-ul va avea un procesor Snapdragon 845, dar se zvonește că va beneficia și de o versiune ulterioară cu chipset Snapdragon 855 și compatibilitate 5G, aceasta urmând să apară mai târziu în 2019.

Nokia 9 PureView este așteptat să fie anunțat în preajma lui Mobile World Congress 2019, eveniment care are loc începând cu 25 februarie.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar