TECHTech&ITTelefoane

Nokia 9 PureView, disponibil în Europa începând de astăzi

Nokia 9 PureView este unul dintre cele mai așteptate telefoane de anul acesta, fiind oferta celor de HMD Global pe o piață de top unde se situează smartphone-uri precum Samsung Galaxy S10. Cu un sistem de cinci camere foto dezvoltate în parteneriat cu Zeiss și un display OLED cu suport HDR, Nokia 9 vine cu o ofertă de preț mai atractivă decât concurența, la aproximativ 700 de dolari, față de alte telefoane high-end care se apropie de 1.000 de dolari.

Deja lansat în Statele Unite la începutul lunii martie, Nokia 9 PureView era programat inițial pentru piețele europene în luna aprilie. Din fericire pentru cei interesați de smartphone-ul celor de la HMD, se pare că așteptarea a fost scurtată cu câteva saptămâni. Mai multe magazine vor începe deja comercializarea noului model încă din zilele următoare, în țări precum Olanda, Marea Britanie, Franța și Germania.

Unele dintre magazine europene au și oferte speciale, prin care pregătesc la pachet cu Nokia 9 căști wireless sau încârcătoare de mașină. Prețurile sunt în general în jurul a 600 de euro.

Din specificațiile tehnice ale telefonului, amintim un display de 5,99 inch cu suport HDR-10, senzor de amprentă integrat în ecran, procesor Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button