Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nokia 9 are opțiunile de stocare divulgate de… Samsung!

/
/
/

Unele dovezi ale opțiunilor de stocare pentru Nokia 9 au ieșit din sursa cea mai neobișnuită – programul de buyback Samsung din Letonia. Puteți obține până la 292 euro din următoarea achiziție a telefonului vostru Galaxy, dacă faceți trecerea de la un model de vârf Nokia care încă nu a fost anunțat oficial.

Asta pentru modelul dual SIM cu stocare de 128 GB. Există, de asemenea, o versiune de 64 GB și ambele sunt disponibile și în varianta cu un singur SIM. Cel puțin asta revendică pagina de buyback, oricum.

Nokia 9 storage leak

De unde ar putea Samsung să primească astfel de informații? Se presupune că lucrează cu o companie de reciclare a telefoaului care publică o listă a tuturor modelelor pe care le poate gestiona. Adăugarea telefonului Nokia 9 la lista respectivă a fost, desigur, un pic prematur.

Deci, aceste informații sunt puțin suspecte, mai ales că capacitățile de stocare sună destul de blânde în comparație cu setup-ul de 5 camere și un cititor de amprente în afișaj.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar