Știri ITTECHTelefoane

Nokia 9 este așteptat oficial pe 24 februarie

MWC 2019 este la mai puțin de o lună distanță, iar companiile se luptă să-și anunțe prezența la conferință și să pregătească terenul pentru cele mai notabile produse. Dintre producătorii care și-au confirmat deja prezența îi amintim pe Sony, Xiaomi, LG, Huawei și Oppo. Ultima companie care se alătură marilor jucători de pe piața de mobile este HMD Global, deținătorul mărcii Nokia. Conform unui mesaj postat pe Twitter de către Juho Sarvikas, director de producție în cadrul companiei, noile telefoane Nokia vor fi prezentate pe data de 24 februarie, în cadrul evenimentului care va avea loc la Barcelona.

În loc să meargă pentru un poster fantezist sau pe invitații media tradiționale, Sarvikas a decis să meargă cu un meme de tip „pe bune”, destul de neinspirat conform unora, care însă a reușit să trezească interesul fanilor Nokia și nu numai. Sarvikas îi invită astfel pe cei interesați să rămână conectați pentru evenimentul din Barcelona, sugerând că ar putea exista un stream video pentru cei care nu pot să ajungă direct la eveniment.

În privința modelelor așteptate la Mobile World Congress, se cunosc până acum doar zvonuri, cel mai relevant fiind poate cel despre Nokia 9 PureView. Telefonul a fost prezentat într-un videoclip neoficial, care dezvăluie o configurație cu cinci camere pe spate, sistem de operare Android One și ecran fără margini.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button