TECHTech&ITTelefoane

Nokia 9 PureView, disponibil în Europa din luna aprilie

Îndelung așteptat de fani și cu o prezentare oficială făcută zilele trecute în cadrul MWC 2019, Nokia 9 PureView este în sfârșit la doar câteva zile distanță de lansarea oficială pe piață. În Statele Unite, telefonul cu cinci camere foto va putea fi achiziționat începând cu data de 3 martie, fiind disponibil printre altele pe Amazon și Best Buy. În timp ce comercianții afișează un preț de 700 de dolari, HMD, compania care deține marca Nokia, va lansa de fapt noul său model cu o reducere considerabilă de preț.

Astfel, între 3 martie și 11 martie, Nokia 9 va costa 600 de dolari în Statele Unite, ceea ce înseamnă o reducere de 100 de dolari față de prețul întreg. Discountul agresiv este un pas îndrăzneț pentru Nokia 9 PureView și se poate dovedi hotărâtor în condițiile în care liderii de pe piața smartphone-urilor se apropie în această perioadă de 1000 de dolari pentru telefoanele de nouă generație.

În Europa, Nokia 9 va fi disponibil la aproximativ o lună după lansarea din Statele Unite, fiind așteptat în magazine începând cu data de 1 aprilie. În majoritatea țărilor, va fi comercializat la un preț de 650 de euro cu toate că unele țări precum Finlanda sau Olanda îl vor avea la un preț de 600 de euro. Nu se știe încă exact când Nokia 9 va fi disponibil și pe piața din România, dar ne așteptăm ca telefonul să poată fi găsit la scurt timp după lansarea europeană.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button