TECHTech&ITTelefoane

Cele cinci camere ale Nokia 9, dezvăluite în toată splendoarea

În septembrie 2018, o fotografie neoficială sugera că Nokia intenționau să lanseze un telefon cu cinci camere pe spate, numit Nokia 9. Acum, mulțumită reporterului Evan Blass, cunoscut printre altele și pentru cel mai recent leak legat de Galaxy S10 și decupajul în display pentru cameră, avem la îndemână și primele imagini care dezvăluite designul deosebit al dispozitivului.

Blass a prezentat pe contul său de Twitter o randare a telefonului, extrasă probabil dintr-un pachet dedicat presei de specialitate, indicând faptul că modelul va avea cinci lentile proiectate de Zeiss. În plus, telefonul ar urma să fie echipat cu un senzor de amprente amplasat sub ecran.

La câteva ore după ce Blass a postat fotografia, MySmartPrice a publicat un videoclip despre produs care a dezvăluit telefonul în toată gloria sa. Videoclipul sugerează că Nokia 9 va avea un ecran 2K HDR10 de 5,99 inch, că va beneficia de cel mai recent procesor Snapdragon 845, împreună cu o memorie 6 GB RAM. În plus, este pregătit să se facă parte din programul Android One, adică va primi Android 9 și va primi actualizări software în timp util.

Videoclipul arată, de asemenea, câteva caracteristici ale camerei care fac valuri printre entuziaști: cinci fotografii simultane, imagini incredibil de detaliate și captarea a de 10 ori mai multă lumină în comparație cu alte telefoane. Potrivit zvonurilor, Nokia 9 este așteptat să coste undeva în jur de 800 de euro, iar pe moment nu există informații în privința datei de lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button