Telefoane

Nokia 9 a fost zărit în AnTuTu Benchmark

Telefonul de talie flagship al renăscutului Nokia încă nu și-a făcut apariția, dar semne care indică forma sa își tot fac apariția prin diverse locuri. Astăzi avem parte de un leak, mulțumită unei listări a telefonului în AnTuTu Benchmark.

Imaginea de mai jos vorbește de la sine, dar să luăm la mână caracteristicile sale oricum. Nokia 9 va fi echipat cu un chipset Snapdragon 835, la fel ca majoritatea telefoanelor high-end de pe piață, iar de partea grafică se va ocupa un Adreno 540.

Telefonul este trecut ca având 4GB de memorie RAM, deși o variantă cu 8GB a fost deja zărită în teste anterioare, sugerând că am putea avea parte de două ediții ale lui Nokia 9. Spațiul dedicat de stocare va fi de 64GB. Dimensiunea ecranului nu este trecută, zvonurile spunând că ar fi de 5.3 inch, însă știm acum că suportă rezoluția de 2560×1440.

Ansamblul de camere este format din doi senzori principali de 13 megapixeli, ce ar putea fi capabili să înregistreze video în format 4K, alături de o altă cameră secundară de 13 megapixeli pentru cei care vor să facă selfie-uri de rezoluție înaltă.

Telefonul ar urma să ruleze Android 7.1.1, dar Nokia a promis că modelele sale de performanță vor primi un update la Android 8 la momentul potrivit.

Nokia 9 încă nu are o dată de lansare, iar prețul se estimează a fi în jurul a 750 de euro.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button