MORE

Nokia 215, cel mai ieftin smartphone de la Microsoft

De la achizitionarea diviziei de smartphone-uri de la Nokia, Microsoft incearca sa mentina avantajul de partea sa in ceea ce priveste telefoanele inteligente la preturi accesibile. De aceea, au lansat un nou model – Nokia 215, un telefon din Seria 30+ care costa 29 de dolari, fiind, dupa cum sustine Microsoft, cel mai ieftin smartphone de pe piata la ora actuala. Modelul poate rula aplicatii precum Facebook, Messenger, Twitter, Bing Search, MSN Weather si Opera Mini.

Suporta doar retelele 2G si nu este prea performant, dar nici piata lui tinta nu este atat de „stabila” financiar – Nokia 215 a fost creat pentru consumatorii din tarile in curs de dezvoltare din Orientul Mijlociu, Africa, Asia si Europa. Nokia 215 foloseste propriul sau sistem de operare, are un display QVGA de 2,4 inch de 320×240 pixeli, o camera de 0,3 megapixeli, suport pentru MP3 si radio FM si poate fi legat la Bluetooth, iar autonomia bateriei este de 29 de zile in conditii de standby. Telefonul urmeaza sa fie lansat pe piata la finalul primului trimestru al acestui an.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Smartphone nu ar însemna defapt să aibe un sistem de operare de sine stător? Întreb.. un OS gen android/microsoft sau măcar un symbian?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button