SecuritateRSS PaginaDeMediaTECH

Nokia 10 PureView nu se lanseaza mai devreme de 2021, dar ne putem astepta la specificatii next-gen serioase

Zvonurile au inceput sa rasara la aproape un an dupa ce abia am auzit de un Nokia 10 PureView. Umbla vorba ca noul model va avea specificatii cu mult mai bune fata de flagship-ul din 2019, adica 9 PureView.

Daca este sa dam crezare Internetului, Nokia 10 PureView 2020 va vedea lumina zilea abia in a doua jumatate a lui 2021. Cu putin noroc, in ciuda scepticismului bine intemeiat, smartphone-ul va functiona pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 875, pe care inca il asteptam sa se lanseze. De asemenea, se spune ca acest model va avea un display Sapphire

Snapdragon 875 ar face din Nokia 10 PureView un model performant, caci ne referim la un chipset care, in principiu, este cu 20% mai bun la reducerea consumului de energie fata de predecesorul sau, fiind fabricat pe arhitectura de 5 nm.

Bineinteles, informatiile provin din surse neoficiale, dar Nokia 10 PureView poate foarte usor sa ridice mari asteptari. 9 PureView a fost unul din putinele modele flagship ale Nokia, aducand cu sine niste caracteristici ale camerei foto (un total de cinci, pe spate) nemaivazute.

Nokia 9 PureView

Prin urmare, Nokia 10 PureView ar trebui sa prezinte caracteristici similare, alaturi de tehnologia Zeiss, dar sa si reuseasca sa depaseasca inovatiile cu care  9 PureView a aterizat pe piata. Ca un reper, am preluat de pe GSM Arena specificatiile lui Nokia 9 PureView. Daca 10-le vrea sa rupa gura targului si sa confirme zvonurile, atunci ar trebui sa poata depasi asta:

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button