MORE

Noile texturi ale lui Shadow of Mordor necesita 6GB VRAM!

Daca esti un gamer care prefera PC-ul si esti fan The Hobbit sau The Lord of the Rings, cu siguranta ai incercat RPG-ul Middle-Earth: Shadow of Mordor. Si dupa cum este normal, cine are un PC decent a facut o vizita meniului de setari pentru a trece totul pe High si Ultra.

Cine nu era multumit de acele texturi, acum ar trebui sa fie, asta dupa ce ultimul update de 3.7GB a implementat noi texturi Ultra HD care necesita un minim de 6GB VRAM. Echipa care a dezvoltat aceste texturi era constiienta ca ele pot fi utilizate de cei care detin minim patru placi video GTX Titan. In momentul de fata, acest joc are cele mai bune texturi Ultra HD. Texturile poti fi descarcate sub forma de DLC, in mod gratuit de pe Steam, evident, daca ati cumparat jocul de acolo. Desi necesita 6GB VRAM, diferenta intre texturile normale si cele Ultra HD sunt foarte mici, iar acest lucru ne face sa ne intrebam de ce necesita acei 6GB VRAM?! Oare Warner Bros. Games sunt platiti de catre producatorii de placi video pentru a scoate asa ceva? Sau pur si simplu asa au vrut ei? Chiar daca ramane un mister, puteti observa mai jos pozele din joc cu comparatiile intre texturi, si va lasam pe voi sa ghiciti care sunt cele Ultra HD si care sunt cele normale .

Shadow-of-Mordor-2 Shadow-of-Mordor-1

Articole asemanatoare

6 comentarii

  1. In primul rand…nu vad nicio diferenta.
    In al doilea rand merge fara probleme si cu 4GB VRAM. 🙂

  2. Well….pe o configuratie mid-range ( AMD FX 6350 , R9 270X si 8 GB DDR 1866) ruleaza la detalii maxime(fara aces patch bineinteles) la 1080p 40-45 de Fps , eu zic ca e destul de okay , dat fiind faptul ca jocul e open world si din cate am obesvat vezi toata mapa randata daca te urci undeva sus …

  3. Aceeasi mancare de peste. Ca la WD…sunt texturi blurate la maxim,overlay-uri hal gramada si vai sa nu uitam suntem in 2014 si trebuie sa ne pregatim ca pana in 2018 o sa ne trebuiasca 12 GB VRAM…daca vrem ceva macar la low,pacat…cum si Alex o zis ca e bataie de joc. Sunt singuru care mai tine minte,vremurile de mult apuse,in care GTA 4 avea un singur layer de textura,care arata foarte bine si de la aproape si de la departare. Ex : http://www.gta-4.fr/images/environnements/batiments/empire-state-building.jpg . Ok sunt de acord ca avansam,oi fi eu pe old-school/retro gaming mai mult,dar de,ma doare sa vad atata lacomie,unde se ajunge cu evolutia jocurilor.

  4. Mare bullshit tot ce zic ei . 4GTX Titan? Pfffffff 6 GB VRAM? PFFFFFFF
    Skyrim modat cu texturi la rezolutii 2K-4K+ Lightning Overhaul+Hoods+ Multe alte texturi si charactere, merge butter smooth la 40 fps pe GTX 770-ul meu, fara stutter, iar astia vor 6GB???
    Aceeasi mancare de peste ca si la Evil Within, unde totul merge perfect+modul 60FPS si numi trebuie un i7 si 4GB VRAM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button