MORE

Noile televizoare Sony BRAVIA 4K HDR ajung in Europa

Sony anunță disponibilitatea a cinci noi serii de televizoare 4K HDR: XD83, XD80, XD75, XD70 și SD80.

Create pentru a se încadra în camere de diferite dimensiuni, toate televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR oferă o experiență superioară de vizionare 4K, precum și o calitate apropiată de 4K a conținutului convertit din surse HD.

Cu peste opt milioane de pixeli, televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR redau detalii intense și o calitate superioară a imaginii, furnizând de patru ori mai multe detalii decât modul Full HD. Filmele, emisiunile TV, fotografiile și conținutul de pe smartphone sunt redate la o calitate superioară la standardul 4K și datorită tehnologiilor Sony. Astfel, tehnologia 4K X-Reality™ PRO reproduce detalii nemaiîntâlnite utilizând un algoritm unic Sony ce foloseşte o bază de date cu informaţii pentru orice tip de conținut, cum ar fi transmisiuni TV, DVD, discuri Blu-ray, conținut video pe internet și fotografii digitale.

bravia sony
Noile televizoare Sony BRAVIA 4K HDR sunt compatibile cu High Dynamic Range (HDR), astfel că pot primi și procesa conținut video la noul standardi. În combinație cu rezoluția 4K Ultra HD, tehnologia HDR va schimba modul de vizionare a conținutului video pe televizor, datorită detaliilor suplimentare, culorilor și contrastului.

Toate cele cinci televizoare Sony BRAVIA 4K HDR suportă sistemul de operare Android TV de la Google, facilitând astfel streaming-ul video, accesul la servicii de tip video-on-demand sau utilizarea televizorului pentru jocuri. Pasionații de televiziune pot urmări emisiuni de succes și filmele preferate pe Netflix, YouTube și nu numai. De asemenea, utilizatorii pot accesa o selecție de jocuri și aplicații din magazinul Google Play direct pe televizor. În plus, cu aplicația Google Cast™ pot trimite conţinut multimedia din aplicaţii precum Netflix sau YouTube ce rulează pe dispozitivul lor cu Android sau iOS, computerul Mac sau cu Windows sau Chromebook, direct pe televizor.

Noile serii de televizoare Sony BRAVIA 4K HDR:
XD83
Modele cu diagonale de 49 și 43 inchi
XD80
Modele cu diagonale de 55, 49 și 43 inchi
XD75
Model cu diagonala de 65 inchi
XD70
Modele cu diagonale de 55 și 49 inchi
SD80
Model cu diagonala de 50 inchi

Televizoarele Sony BRAVIA cu 4K HDR XD83, XD80, XD75, XD70 și SD80 vor fi disponibile în oferta principalilor retaileri europeni în curând. Prețurile variază în funcție de țară și retaileri. Mai multe informații despre televizoarele Sony BRAVIA 4K HDR sunt disponibile la https://www.sony.ro/electronics/televizor/t/televizoare

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button