MORE

Noile telefoane LG Magma, Spirit, Leon si Joy sunt oficiale!

LG  au anuntat cateva terminale mobile mid-range chiar inainte de MWC 2015. LG Magma, Spirit, Leon si Joy urmeaza sa fie prezentate si la Barcelona saptamana viitoare impreuna cu ceasul LG G Watch Urbane, care va fi punctul de atractie principal. Noile terminale sunt capabile de 3G si LTE, modelele cu LTE fiind recognoscibile dupa capacul metalic de pe spate. LG Magma va avea un procesor quad core tactat la 1.2GHz sau 1.3GHz in functie de piata unde este vandut, 1GB RAM, 8GB pentru stocare cu posibilitate de extindere si un ecran de 5 inch 720p. Camera principala va avea o rezolutie de 8MPx pentru modelul LTE si 5MPx pentru modelul 3G. Sistemul de operare va fi Android 5 iar bateria va avea o capacitate de 2540mAh.

LG Spirit are specificatii asemanatoare lui Magma, dar diferenta este facuta de ecranul mai mic, acesta avand 4.7 inch cu rezolutie 720p, si baterie de 2100mAh. La fel si modelul Leon, acesta are specificatii asemanatoare cu Magma, dar este echipat cu un ecran de 4.5 inch si o baterie de 1900mAh. LG Joy este cel mai mic dintre ele, acesta avand un ecran de 4 inch cu un procesor dual-core, 1GB  sau 512MB RAM in functie de market, si 8GB sau 4GB stocare cu posibilitate de expansiune. Bateria acestuia are 1900mAh.

Related Articles

One Comment

  1. In 2014 LG au lansat L Bello si L Fino cu aceleasi specificati la un pret bun, zic eu si aproape acelasi design. Nimic nou aici 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button