PC

Noile procesoare i3 chiar au 4 nuclee

Mai multe informații au început să își facă apariția despre noile procesoare din seria Intel Coffee Lake. De această dată leak-ul vine sub forma unei listări cu multe detalii despre cele două procesoare i3 principale din noua generație.

i3 8350K și i3 8100 au fost zărite într-o listare ce seamănă mult cu tabelele folosite adesea de Intel, așa că ar putea fi reală, nu un fals ordinar. Din păcate, nu pot găsi în listare nici o referire la Hyperthreading, nici că ar avea, nici că n-ar avea. Țin însă să vă atrag atenție asupra cache-ului. i3 8350K are 8MB de cache, ceva ce nu vedeți la procesoarele i5, dar vedeți la cele din seria i7. Iar modelul i3 8100 are 6MB de cache, ca un i5 ce nu dispune de hyperthreading.

Veți găsi însă informații despre frecvențe, modelul de i3 deblocat funcționând la 4GHz ca standard, iar celălalt atingând 3.6GHz în mod normal. Frecvențele extinse nu sunt cunoscute la această dată.

Mai jos puteți vedea și imagini cu un alt membru al seriei Coffee Lake, procesorul i7 8700K, ce va avea 6 nuclee cu Hyprthreading, și care pare să funcționeze la o frecvență de bază de 3.7GHz. [Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button