MORE

Noile placi video Radeon vor avea suport mai bun pentru overclock

Seria de placi video Fiji a venit cu un nou standard de memorie, mult mai performanta ca GDDR5, dar si cu un mic dezavantaj. Placile video Fury nu suportau overclock prea bine.

Generatia noua de placi video Polaris, precum Radeon RX 400, se pare ca nu va avea o soarta la fel de nefericita pe acest segment. Conform lui Chris Hook, director de marketing la AMD, seria Polaris va oferi mai mult control pe segmentul de overclock fata de modele de anul trecut.

Acesta a declarat ca cei de la companie au stat si s-au gandit mult ce fel de control de voltaj sa ofere utilizatorilor pentru a crea o experienta mai buna. Nu a spus la ce fel de solutie au ajuns, dar cu siguranta vom afla despre ce este vorba peste 12 zile, cand va pica NDA-ul pentru RX 480. Atunci vor sosi primele recenzii ale placii video, iar modelul cu pricina va fi disponibil pe piata.

Fiind construit pe procesul de 14 nanometri cu FinFET, RX 480 ar trebui sa fie in stare sa opereze la temperaturi mai mici si frecvente mai mari ca generatiile anterioare. Cat de mari depinde de eficienta arhitecturii si de modul in care va functiona componenta de electrica.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button