MORE

Noile placi Radeon Polaris vor fi anuntate in curand

Acum cateva zile, Nvidia a sunat trambita noii generatii de placi video cu dezvaluirea lui GTX 1080, iar de atunci lumea se intreaba un singur lucru: „Cand vine replica de la AMD?”.

Din cate se pare, va sosi luna aceasta. Intre 26 si 31 mai, AMD va organiza un eveniment special in Macao la care ar urma sa anunte o serie de lucruri noi si interesante, foarte probabil placile video Polaris.

Evenimentul are loc fix inainte de Computex, asa ca exista o sansa ca data de lansare pentru noile modele de Radeon sa fie tot in aceasta perioada, probabil iunie. Asta inseamna ca Nvidia va avea produse noi pe piata fara nici un fel de competitie pentru cateva saptamani,

Zvonuri, speculatii si informatii incomplete au tot fost despre placile video Polaris, dar tot ce va pot spune clar pana acum este ca exista doua procesoare grafice facute pentru noua generatie. Acestea sunt Polaris 11, pentru solutiile de putere mai scazuta, si Polaris 10, pentru solutiile de performanta ridicata.

AMD a mai declarat ca tinteste preturi mai accesibile pentru publicul larg cu aceasta serie, asa ca este posibil sa nu se ajunga la cei 650 de dolari/euro la care era vandut FuryX.

Detaliile complete vor fi disponibile in curand.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button