Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noile placi Nvidia vor fi lansate la vara

/
/
/

Anul acesta va fi foarte interesant pe segmentul de placi video, Nvidia pregatindu-se sa lanseze seria Pascal, care va combina un procesor grafic puternic cu noul standard de memorie HBM2.

Compania va lansa noi placi video din seria GeForce incepand cu a doua jumatate din 2016, unele zvonuri indicand posibilitatea ca asta se va intampla chiar din vara.

Placile GeForce din seria Pascal se vor folosi in parte de standardul nou de memorie HBM2, care va oferi o latime de banda fara precedent si o capacitate cum GDDR5 nu prea poate atinge.

Desigur, nu toate placile video vor avea suport pentru HBM2, doar modelele de top. Insa pentru celelalte s-ar putea folosi GDDR5X, care nu este in nici un caz la fel de bun nici macar ca HBM1, dar tot ofera performanta superiora banalului GDDR5.

Mai jos veti gasi un tabel formulat de WWCFTech in care sunt comparate informatiile cunoscute pana acum despre placile video din seria Nvidia Pascal, comparativ cu ce ar trebui sa ne ofere AMD Polaris.

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar