MORE

Noile personaje Mortal Kombat X vor fi dezvaluite la Game Awards 2015

Ed Boon… te rugam noi mult, asa, ca niste fani simpatici, cand mai ai de facut anunturi de genul asta, nu ne oferii un teaser a unor noi personaje cu luni in avansa, ca dupa sa ne prezinti niste siluete si sa ne lasi cu ochii in soare pana in luna decembrie. Lucru pe care Ed l-a facut pana cand s-a trezit sa anunte iar dezvaluirea in prag de Game Awards 2015.

Joi, Geoff Keighley va incepe a doua editie de Game Awards 2015, iar in cadrul evenimentului, acum rupt de Spike TV, o serie de noi anunturi se vor face, unul dintre ele fiind si reveal-ul noului Kombat Pack pentru Mortal Kombat X.

Boon a confirmat pe Twitter faptul ca noile personaje vor fi anuntate in cadrul ceremoniei. Identitatea noilor personaje nu a fost anunțată în acest moment, speculațiile indicând cel puțin un ninja, posibil Smoke, iar imaginea dând indicii foarte vagi despre identitate celorlalți. Sindel mai este o posibilitate, la fel și un membru al clanului Lin Kuei. Sektor, Cyrax și variantele cibernetice ale celorlalți ninja absenti din Mortal Kombat X.

Cea mai bizara aparitie este silueta a doua din imagine, deoarece seamănă surprinzator de mult cu frizura clasică a lui Wolverine. Dar fiind vorba de un personaj Marvel, deținut parțial de Fox, și de un joc făcut de Warner Bros, proprietari ai DC Comics, ar fi destul de evident că nu este vorba despre Wolverine. ( wishful thinking )

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button