MORE

Noile panouri touch LG promit laptopuri mai subtiri!

Noile panouri touch LG sunt un real avans tehnologic in fabricarea acestor componente, noua tehnologie oferind practic displayuri mai subtiri si mai usoare, integratorii putand astfel sa subtieze si ei lid-urile laptopurilor. Bine, discutam despre display-uri conventionale aici, adica touchscreen cu rezolutie 1080p, dar mai subtiri si mai usoare, dupa cum am spus si mai devreme.

Numita Advanced In-Cell Touch, noua tehnologie substituie un strat al panoului cu un senzor integrat in panou. Pentru cei familiari cu telefonul LG G4, tehnologia este cam aceeasi cu cea folosita in cazul acestuia, fiind deci testata in prealabil pe aceasta serie de telefoane. Asta inseamna ca pe langa un capac mai subtire, vom avea si margini reduse, ca la ecranul de pe G4.

Procentual, noul panou ofera o grosime cu 25% mai mica decat la precedenta linie, si greutatea fiind redusa considerabil, cu 35 de procente prin comparatie cu orice alt panou de acest fel. LG planuieste sa produca aceste panouri in mai multe marimi, oferind pana si suport pentru stylusuri. LG sustin ca acest nou tip de panou ofera o imagine mai curata si mai luminoasa.

Articole asemanatoare

Back to top button