MORE

Noile panouri touch LG promit laptopuri mai subtiri!

Noile panouri touch LG sunt un real avans tehnologic in fabricarea acestor componente, noua tehnologie oferind practic displayuri mai subtiri si mai usoare, integratorii putand astfel sa subtieze si ei lid-urile laptopurilor. Bine, discutam despre display-uri conventionale aici, adica touchscreen cu rezolutie 1080p, dar mai subtiri si mai usoare, dupa cum am spus si mai devreme.

Numita Advanced In-Cell Touch, noua tehnologie substituie un strat al panoului cu un senzor integrat in panou. Pentru cei familiari cu telefonul LG G4, tehnologia este cam aceeasi cu cea folosita in cazul acestuia, fiind deci testata in prealabil pe aceasta serie de telefoane. Asta inseamna ca pe langa un capac mai subtire, vom avea si margini reduse, ca la ecranul de pe G4.

Procentual, noul panou ofera o grosime cu 25% mai mica decat la precedenta linie, si greutatea fiind redusa considerabil, cu 35 de procente prin comparatie cu orice alt panou de acest fel. LG planuieste sa produca aceste panouri in mai multe marimi, oferind pana si suport pentru stylusuri. LG sustin ca acest nou tip de panou ofera o imagine mai curata si mai luminoasa.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button