Știri ITTECHTelefoane

Noile modele de iPhone posibil să aibă wireless charging mai rapid

Ne apropiem de sfârșitul verii, iar zvonuri despre Apple se află la tot pasul. Cele mai recente provin de la The China Times, unde „știrile provenite din lanțul de aprovizionare” susțin că noul iPhone 2018 va avea bobinele de încărcare fără fir actualizate pentru a sprijini un wireless charging mai rapid.

Este de așteptat ca cel puțin unul dintre iPhone-urile care va fi lansat în 2018 să aibă această încărcare wireless actualizată prin utilizarea bobinei de cupru în loc de FPC (flexible printed circuit – circuit imprimat flexibil) pentru a obține un curent mai puternic fără fir. Dezavantajul folosirii unei bobine este că ar ocupa mai mult spațiu, dar avantajul îl reprezintă mai puțină căldură degajată, ceea ce îmbunătățește eficiența încărcării.

Încărcarea fără fir nu va fi mai rapidă decât o conexiune fizică clasică. Punctul său forte îl reprezintă comoditatea, având capacitatea să se încarce în timp ce stați la birou la locul de muncă sau pe standul vostru de noapte, fără a fi nevoie să vă complicați cu cabluri. În prezent, trei producători mari includ încărcarea fără fir în toate modelele de vârf cele mai recente: Apple, LG și Samsung.

Alți producători nu au acordat multă prioritate încărcării fără fir, deoarece un standard de încărcare rapid, precum Quick Charge sau USB-Power Delivery, este mult mai rapid.

Poate că Apple va anunța noul wireless charging mai rapid împreună cu mult așteptatul AirPower Mat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button