Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Noile modele de Gorilla Glass vor reduce reflexia luminii cu 75%

/
/
/

Gorilla Glass SR+ a avut o continuare – Gorilla Glass DX și DX+. În timp ce acestea sunt utilizate în cea mai mare parte în smart wearables Corning spune că lucrează la versiuni ale acestor materiale care pot fi utilizate și pe telefoanele mobile.

DX și DX+ sunt succesorii lui Gorilla 6 și scopul principal al acestora este de a reduce reflexia. Corning a redus reflexia cu 75%, ceea ce ei susțin că îmbunătățește contrastul ecranului cu aproximativ 50% la o anumită luminozitate a ecranului.

Și dacă puteți utiliza o luminozitate mai scăzută a ecranului, puteți economisi bateria – ecranul este consumul principal de putere a unui ceas inteligent.

Diferența dintre Gorilla Glass DX și DX+ constă în rezistența lor la zgârieturi. Modelul Plus este mai dur, Corning pretinzând că abordările sale referitoare la rezistența la zgârieturi se apropie de „materialele alternative de acoperire de lux„, fără a preciza la care dintre aceste materiale „de lux” se referă.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar